Home Feedback Contents About us

NAMM PRO1-V

 

 

Home

PRO1-V nu i Sverige !

 

BSM börjar sälja den senaste stjärnpedalen som ställer allt annat vi är vana vid i skamvrån!

PRO1-V som tillverkas av Trick Percussion Products, liknar inte någon annan trumpedal på eller under skalet. Tillverkad av de mest avancerade och starka material tillgängliga samt teknik som är fullständigt överlägsen alla andra tillverkare, flyttas gränsen rejält fram för vad vi kallar den bästa pedalen kvalitets och spelmässigt.  

Varför?

  •  Fullständigt unik spelkänsla!
  •  Inget kladdande med att justera en fjäderspännare nere vid golvet för att sedan upptäcka att det inte blev så bra.
  •  Mängder av justeringsmöjligheter för att hitta den ultimata inställningen.
  •  Ingen onödig tidsåtgång eller svårighet med en massa inställningar om man spelar på olika bastrummor.
  •  Inga fler lager som går sönder, fotplattor som går av på mitten(!) etc.

Med den  här pedalen har du ett precisionsinstrument för framtiden. Du behöver aldrig mer fundera på om det var så bra som det påstods...

Den här pedalen kostar en hel del, fast det gör det ju å andra sidan också köpet av de många pedaler du annars kommer att förbruka under tiden du inte har en PRO1-V!

I väntan på att vi presenterar ytterligare information - klicka på bilden nedan, titta, läs och begrunda! nvesteringen i en PRO1-V att på sikt få andra pedaler att verka onödigt dyra i jämförelse.

Stora ord, men de som känner oss VET att vi har lång erfarenhet av både DW och Axis pedaler. Det är därför vi känner oss FULLSTÄNDIGT TRYGGA när vi säger att en pedal aldrig har känts så bra att spela på hitintills samt att ingen annan tillverkare ens kommer i närheten kvalitetsmässigt!! Vi ser fram mot era reaktioner.

 

 

Klicka på bilden så kommer du till PRO1-V's egen informationssida. Vi kommer att fylla på med nytt material så fort vi får tillgång till det.

Andra länkar:

Här är Engelska Electromusic's information om PRO1-V

Mike Dolbear DRUMS - engelsk trumslagarsite. Läs vad dom tycker under rubriken "Trick"

www.otheroom.com - NAMM Oddities 2006

Se mer här!

Anmäl dig som intresserad på vår "Feedback" sida! Fyll i alla dina uppgifter, i synnerhet e-mailadressen, så skickar vi information när pedalerna har kommit hit och var ni kan köpa dom!

 

 

 

Send mail to webmaster@beatstream.se with questions or comments about this web site.
Copyright © 2010 Beat Stream Music HB